The Queen of the "stone"age is back...

Jag blev stenad idag, det var en nära döden upplevelse. Dock så hade dom två sakerna inte så mycket med varandra att göra mer än att dom grundades av samma lilla dam som, i och med denna metafor, sträckte ut en virituell hand på den ena, av dom två, näst mörkaste dagarna på året. 

Jag kan vara ett svin. Det är jag, kanske inte den första men iaf, den andra eller tredje att erkänna. Men jag är inte ett sånt svin. Ett svin som är ett svin för svinandets skull. 

Jag har intalat mig själv att aldrig vara arg på någon som försöker och inte heller vara dryg mot någon som frågar. Om inte frågan redan ställts och, generellt sätt, ha ett svar som personen som frågar borde veta om.

Jag gillar det Malin gjorde, det var modigt på ett sätt, kanske till och med på många sätt. Malin har förresten ganska många smeknamn beroende på vilken umgängeskrets jag nämner hennes namn i. Eftersom jag känner några malin så måste man skilja på dom.
Men som det brukar heta: Kärt barn har många namn. 

Och som ni vet så heter jag bara Fredrik. Tack för mig...

The two big ?? in life...

Did you bring joy to your life? - I hope so, hopefully it will not be over untill the 30th of January. So i got some time to bring my joy.

Did your life bring joy to others? - My life is like weting yourself, like fiddle with taxes, like always drive without your seatbelt on, its good for starters but as time goes the will eventually catch you. Even if people might laught at some things i do there will always be a moment when i hurt them twice as hard as the last time i made them laught...

Vad är en nyhet?

Jag kommer inte ihåg när jag såg en nyhetssändning på tv senast. Det var för länge sen... Men till mitt försvar så kan jag tillägga att jag typ aldrig ser på tv. Jag har inte ens sorterat kanalerna så att svt ett och två ligger på ettan respektive tvåan och så vidare...

Jag börjar fundera på om jag är ett okulturerat svin som bara glider med i sahällets tsunami av nyhetsflöden som helt sonika skiter i att aktivit arbeta för att hänga med i världen vi lever i. Eller så är samhället så utvecklat att man inte måste aktivt sätta på tvn och förbereda sig för att inhalera 7minuters världsinformation utan du kan få den indirekt genom att bara leva och tillbringa dagen i någon mån med ett medialt medium.

Sist vill jag bara öndsa Emilia lycka till med knäopperationen och så vill jag få fram att Radio hjälpen i P3 är sämst! Tre dagar med två programledare jag inte står ut mer än en kvart att höra på. Inte minst när dom är så trötta att dom får han den där på P1 som läser upp sjövädret "skagerak och Kattegat, syd-sydost två till fem sekundmeter..." att låta som en amerikans kyrkpredikant.

.PS. Idolvinnaren Kevin, likt bloggerskan Kenza, kan ju för fan inte prata. Han kanske sjunger bra, det vet jag inget om, men i radio har han fan inget å hämta... (vid närmare eftertanke så pratar han som min gamla Idrottslärare Marrtii Tiikkaaneen (han är finne och lika irriterande som en) fast då pratar han inte finlandssvenska utan mer bara rinkebyiska..)

Har jag sagt att jag är trött idag? .DS.

Tack för uppmärksamheten

Idag är en bra dag =)

Har en superfredag morgon! det är full fart mot helgen, all systems GO, ready for takeoff! =D

Vet dock inte vad jag ska skriva om haha! Läst just mitt förra inlägg som om ni kollar klockslag och datum kanske inser att jag var välmarinerad... Skrattade lite i smyg åt mig själv för jag kom inte ihåg riktigt vad jag skrivit. Men men, Den bjuder jag på, som så många andra, men som man säger: att giva är guld men att taga är smart...

Var på hockey igår. Fick dock inte med mig någon... Så jag satt med pappa och Janne (en säljare som var på besök) i lougen. Det var en bra match med två bra perioder och en dålig. Ur AIK's synvinkel då.... 5-2 blev det iaf!

Det roligaste med hockeyn var att Janne erbjöd mig en praktik på deras kontor i München. Och sa att om jag var intresserad så fixar dom det och boende och allt annat. Skulle ju vara skitkul med ett halvår i Tyskland! Men det blir väl isf sensommar-jul 2009.

Får se om jag skriver ett till inlägg sen om jag kommer på nått mer jag ska skriva om!

Auf Wiedersehen!

Åhh,

Mmm... Jag tror jag har täffat två helt underbara flickor ikväll! Det finns bara vissa hållhakar...
För det första så är den ena 88a och den andra är 87a tror jag... :/
Båda är kompisar till Lais, dvs Lisa Jonsson.
Ena känner mig mer än vad jag känner hon (kan aldrig vara bra...)
Båda har säkert bätter för sig.

Blir nog bara kärlek till materiella saker för min del det här livet. Hoppas på nästa...

Lycka till

Dissen...

Att bli ignorerad på MSN är värre än att bli dissad i verkliga livet. MSN är ett delvist annonymt program där människor kan knyta kontakter. Att då kunna prata med fan och hans moster utan att igentligen "prata" med personen i fråga har nog alla varit med om. Speciellt om någon kontakt inte stått en så nära och sedan inte kontaktats på något år eller så. Men att inte kunna svara på en fråga från någon som du vet vem det är och känner så pass bra att man skulle kunna kalla sig kompisar är bara svagt och dålig stil! Det gör nästan ont...

Asså dumma personer är skitroliga! Men dumma amerikanska tjejer är fan roligast!

Ja asså historien börjar så här:

Jag ska montera extraljus på Audin och service-gubben på Skellefteå Bil säger att audi inte har någon snygg knapp för PÅ/AV utan dom stoppar en vanlig "Clas-Ohlsson" knapp under instrumentbrädan typ. Vet att jag sett ett företag som sålt det mesta av dessa saker till Audi som såg helt okej ut men jag kom inte ihåg vad dom hette så som vanlig tänkte jag att Google skulle vara min vän. Vilket det var, men inte en informativ vän. Mer en komisk vän...

Googlade på frasen "audi highbeam button" och högst upp kom följande svar:

"Where is the highbeam button on my hyudai accent 4dr gl 2002..."

tänkte this must be good! och det var det! Den här tjejen (förvånande??) letar alltså efter var man slår på helljuset i sin bil... Humpf...

"Where is the highbeam button on my hyudai accent 4dr gl 2002?

i had to drive home last night when it was pouring and it was at night too and i was swurving onthe expressway because i couldnt see my lane :( (and i had to take the expressway to get home) so i saw everybody had the high beams on but me :(, when i finally got home i was trying to find my highbeam light but i couldnt..."

SMART!!!!

Svaren hon fick:
"On the turn signal switch lever,pull it or push it down."
"for the last 20 year or so they been on the same handle as the blinkers"
"to answer the question, pull the turn signal lever toward you to flash high beams, middle position for low, push it for highs.
Not up and down, that activates the turn signals. Back and forth."
"The high beam switch is in the turn signal. by pushing it towards the dash board it will activate the the high beams. Just tugging it back towards will keep the lights on as long as you hold the turn signal in that position, that function is "flash to pass". Too many things are on that lever so be careful getting in and out of your car,it will cost a lot of money to get it fixed if it get whacked off." (Undrar om han pratar om egen erfarenhet om att bryta av den... =O)

Sen tänkte jag att jag skulle kolla andra frågor hon stält, vilket visade sig vara ännu roligare!

"How much can i party in college while still maintaining straight A's?" - Im supprised you even can spell to A...
"How to convince my dad to approve my student loan?" - Maby if you grow a pair of braincells he will start seeing the point of paying for you education...
"I'm planning on gettin SlimQuick weight loss pills for women and i have some questions...?" - Had a feeling you would be fat...
"56 days late could i be pregnant?" - Uhm, Yes but you need to have sex to be pregnant. But maby the pills did work...

HAHA nu är det snart lunch och Skellefteå AIK bjuder mej och min far på Julbord! Sweet!


This one's for you Maertha :D

Okej, så om du skulle fylla Vänner showens alla karaktärer med dina egna kompisar baserat på personligheter hur skulle då serien sett ut? Otroligt subjektivit inlägg men ändå!

Jag börjar med de mest självklara:

Joey - är helt klar Elias! Kanske inte ligger med hela stan, men han hade kunnat om han hade velat!
Phoebe - är nästan lika solklart Frida som Joey är Elias.

Sen blir det svårare...

Jag tror jag nog vågar säga att jag är Chandler, igen annan i min vänskapskrets drar oppassande skämt som jag. Inte så passande varje gång kankse men då hade det ju inte hetat opassande skämt. =)

Sen har vi tre allternativ till Monica. Först tänkte jag Julia, för hon kan vara ganska mammig, vilket känns lite som Monica men om man istället ser till mat så måste det vara Maja eller Jessica. Där är jag kluven. Jag återkommer.... Nää fan det är Julia! så nu säger jag det!

Monica - Julia!
Rachel då, Ja det är självaste Märta. Ja men kolla bara:



Som Jessica sagt när vi pratade om att Märta och Sofia alltid hängde ihop på skolan:
Jag: Dom kanske börjar bli mer än vänner...
Jess: Njae inte Fia, hon har killar (plural) men kanske Märta!!

HAHA nu har ju då märta kille också men det hade ju Rachel där med ^^

Vart var vi... Jo, juste! Nästa på listan är:
Janice! Den måste ju gå till Fransson, nuf' said... Har man träffat hon så vet man.

Ross - Holm, inte jätte likt men det finns vissa drag. Typ överbeskyddnande och så kör båda på exakt samma sätt och har samma filosofi när det kommer till att åka bil.

Rachel snor nycklarna till Ross pappas Porsche:
Ross hoppar in i baksätet.

Rachel: What are you doing?! get in the front!
Ross: IN THE DEATH SEAT?!?!?!

Rachel blir stoppad av polisen och Ross kör hem.
Rachel: Ross i want to interduce you to something...
Ross: What's that?
Rachel: It's called third gear...

Hoppas du kan sova gott nu Märta! Annars får jag väll gottgöra dig imorgon :)

To Be Continued


Sorry grannar...

Hejhopp!
Ledsen grannar men jag kommer förstöra eran fina fredagskväll...

Jaa, jag och Derek ska slipa golvet i mitt vardagsrum på fredag efter jobbet. Iaf börja. I kväll ska vi tömma rummet på möbler, fast inte ena soffan och tv'n. Det är hockey ikväll och det är kanska vitala atterialier...

På tal om grannar så träffade jag min enda granne på min våning förra veckan. Trodde det var tomt där men hon hade tydligen bott där hela tiden jag bott här. Dvs typ 3 månader... Kan ju inte klaga på att hon har levt om direkt.. men så var hon ju typ från mellankrigstiden också... Kan ju säga så här: hon har spark och en tygpåse med sig när hon handlar. Så hon är ju inte ny direkt.


Frida och Jessica kom hem i förrgår och vi var ute på flyget och mötte dom. Dom var sig lika fast Jessica var nog väldigt trött. Men det skulle jag också varit om jag bott 3 månader i en lägenhet på 50m2 med en person som kan liknas vid en smoothie bestående av en tandpetare, pappigojja, en jordnöt och paris hilton...

Igår var dom dock lite piggare så dom kom förbi lägenheten och vi såg I am Legend men innan det var jag och simon och åkte hockey (ja märta...), vi var inte best på plan kankse. eller inte jag iaf, men jag gör som elias och skyller på färgen på handskarna och att jag hade en träklubba. Får jag ett par limegröna handskar och en klubba gjord av glasfiber och plast då jävlar!


JUSTJA! Holm tvingade mig att ta bort bilden på han som fanns på Facebook... Finns ju alltid möjligheten att få den via MMS dock.

Sweet home Alabama!