A word to live by...

Jag får ofta höra att jag är utseende fixerad. Men jag har aldrig kunnat förklara bra vad jag går efter när det gäller femenina saker så därför har jag left med det. Men nu har jag hört ett talesätt som precis sätter pricken på grisröven!

Utsidan ger insidan en chans och insidan ger utsidan glans.

Detta på samma sätt som Art Garfunkle inte klarar sig utan Paul Simon.

Det ena är inget utan det andra...

Kram


Nästa projekt, Lägenheten

Nu när bilen är fit for fight så går vi över till nästa era. DVS lägenheten.

Först ska vardagsrummet och sov rummet bli klart.
Till detta hör: (---- = klart)
Få upp sänggavelen.
Ny Tvbänk.
Sätta upp tvn på väggen.
Nytt hemmabio system.
Blueray-spelare.
Ny soffa.
Nytt soffbord.
Ett bar/matbord.

Det första som är köpt (för ca 15min sen) är detta:

http://butik.hifi-punkten.se/default.asp?Kategori=DVD-spelare&Artnr=BDP70d

Dåligt erbjudande?! :O Slog till direkt! Fan va jag älskar att fynda! drygt 60% rabatt!

kram!

Åhh denna helg... :)

Åhh den har varit så bra! Eller inte hela helgen, det har haft sina ups and downs. Som när en maskin sköt en tryckslang på jobbet och det var vatten över hela golvet. Den här helgen kan liknas lite vid en fulsnygg tjej, tar man del för del så är hon inte snygg men om man sätter ihop allt så blir helheltsbilden helt perfekt. Så om någon säger att du är fulsnygg så ser du riktigt bra ut så länge du sitter ihop :).

Men det som gjort den här helgen så bra är till största del den här söndagen. Började med att min syster smsade mig och frågade om jag hade koll på att det var vintertid nu. Mitt svar blev då, vad innebär vintertid? Så det visade sig att jag fick sova en timme längre! =D och det gjorde hela den här dagen superlång!

Jag, simon och Holm åkte ut för att se Elias, John och dom andra i deras hockeylag spela match men det var kallt i ishallen och när vi kom stod det 4-1 efter första så vi visste dom skulle vinna så vi åkte hem igen. Då bestämde vi oss för att äta pizza och se film, sagt och gjort. Blev 4st pizzor och Gone in 60 seconds. Sen sappade vi över och såg slutet av Shrek The Third, vi hittade barnet inom oss! Och nu sitter jag och holm, simon tröttnade och gick hem (tur vi bor när varandra, eller igentligen inte men nu när mamma och pappa är i NY så lånar jag huset, läs tvättmaskinen), och ser 40 year old virgin och hittar oskulderna inom oss. Vi har mysigt! 

Puss & kram! :D

VA?!?!

Asså vaa?! hur gick det här till!!?? Äckligt lönebesked!!! :O:D Jag var inställd på en liten lön i månaden för jag har inte jobbat så mycket som jag brukar räkna med tyckte jag. Visst jag jobbar ju 7-16 varje vardag men har inte blivit fulla helger osv.. Men VA?! :D HAHA jaa asså jag kommer ju in gå till chefen och klaga direkt men VA?! :O jaja, ska bjuda Frida på lunch idag! haha :)

HAde!

Gött mos asså! =D

ÄNTLIGEN!!!
OCH PORRIGT BLÅTT LYSER DEN OCKSÅ!! =D HAHA


Sicka svin till föräldrar man har...

...eller igentligen inte, jag gillar dom. Men nu drog dom till New York i 6 dagar. Men jag slapp ta hand om hunden iaf, skönt. Den fick Sara ta med sig till Umeå. Dessvärre tog hon med sig pappas bil också. Jag som hade tänkt jag skulle kunnat ta och glida med den nu i helgen och få spä på min lathet genom att slippa växla vilket jag måste göra själv i min bil. Jobbigt värre...

Men jag drar ju till Barca på torsdag så lite nöjd är jag ju ändå! =D

Nu sitter jag och väntar på ett samtal från farbror-diskmaskins-leverantör-och-installations-gubben som skulle ringa innan kl 16:00.

Idag har jag gjort följande:
Tagit sovmorgon
Börjat dagen med fika
Skippat lunchen
Tvättade bilen istället för att äta lunch
Ringt Matilda ang, sponsring av innebandycuppen
Sett SVT Debatt på svt.se
bloggat två inlägg...

"Isn't  she lovely..."


Det var min dag det!
Har eran varit bra?

tjing tjing!

Ja då var det full fart mot helgen nu då...

Jag tänkte sova i helgen, det var min stora plan...

Men, som vanligt, kommer det gå sådär med det. Ska lägga klart golvet i hallen, städa, sätta upp tvn på väggen, köpa golv till köket, eventuellt lägga golv i köket, gå på stan och kolla på krimskrams och en golvlampa, få uppmin sänggavel, dra på mitt madrass-överdrags-grejsimojs-tyg, montera ben på sägnen, städa lite mer, TVÄTTA! :S:O massor med tvätt, träffa erika.

Ska försöka trycka in en hockey match mellan 16:00-18:30 ungefär på lördagsmorgonen.


Fastdet händer roliga saker i mitt liv också! =D


Idag får jag min diskmaskin levererad och monterad! Yes!! No more handdisk för mig! Yippie! Jag ska aldrig mer klaga på att plocka upp/ner i diskmaskinen, även om jag vet att jag kommer klaga på det efter en vecka typ men men...


Jag är glad iaf!=))


Tjoho!


Ehmm, I've been doing some maths...

Humpf... Av dom senaste tio inläggen så har 4 stycken inlägg handlat om alkohol och alkoholintag! Det är rätt sjukt för dom senaste tio månaderna så har jag nog festat 4a gånger. Oftast är ju jag Mr sober driver... Iofs så har alla inlägg handlat om samma utekväll men jag måste skaffa mig nått bättre att blogga om...

Någon som har en bra ide? När går ni och lägger er på kvällarna? Tror det börjar bli dags för mig nu...


Natti natt!

Det var som tusan!

Min blogg börjar bli exploaterad! (om det är så det stavas??)

Jag har Två kommentarer från två utomstående personer. Ett svar iofs, men ändå! Vet dock inte hur den första hittade hit men men. Snart måste jag sluta vara så inofficiell med mina inlägg...

Krävs väl ett par hundra till för det men alltid en början!

Tjoho! :)

Sprit är inte bra för dig...

(Efter som jag tydligen har en utomstående läsare :S:O (hur du hittade hit vet jag inte men så äre) så kommer här ett klargörande. Jag är 19år och får dricka, så inga blondinbella-socialstyrelsen-alkoholintagsanmäningar tack! :) )

Ja i fredags var det då alltså fest på Balzac (härefter kallat Ballen). Min lever fick lida. Dock inte lika mycket som mitt konto och jag vet inte vad som hände. Men jag hade trevligt och det är väll det som räknas. Det tråkiga är bara att jag inte mins allt för mycket. Men jag fick träffa Erika, och hennes kille Martin (som uttalar sitt namn Machrtin (skåning ni vet...)) och jag träffade andra personer som gav kvällen guldkant.

MEN!

Jag träffade två tjejer (jag kommer ihåg den här biten) som jag ger mitt nummer till. Inte mitt mobilnummer, utan mitt jobbnummer (jag kommer dessvärre inte ihåg varför) men dom ringde iaf igår, Matilda hette hon iaf, och frågade om sponsring till deras projektarbete (borde ha något med det att göra, men jag förstår fortfarande inte hur jag ens kunde mitt jobbnummer med typ fjorton promille i blodet, jag kan det ju inte ens när jag är nykter!? :S) men dom verkade trevliga och jag skulle återkomma när jag hade fått deras projektarbetplan. Så jag ska se vad jag kan skaka fram :). Synd jag inte kommer ihåg hur dom ser ut bara. Men det ska vi nog lösa på något sätt ;-)!

Hade

Varför mat hysterin?

Om ni undrar varför jag har bloggat om vad jag ätigt dom senadste dagarna så kommer en till här innan jag avslöjar!

Igår blev det 5st varmkorvar och 2st bröd (ingen bild den här gången, men ni fattar). Åt det på danskt vis genom att doppa i senap osv. Barsligt gott! Fick mej att känna att jag ville till legoland igen :P

Ja, anyway... Det var alltså ett desperat försök att få hem Julia och Maja eller iaf få dom att bli så sugna på mat så dom skulle lägga lite mer pengar på det än att åka buss runt på en ö...

Lyckades väl lite iaf med subway mackan haha! ;)

pling plong!

Dagens lunch!

Då var det lunch. Funderade på att skippa äta, var inge hungrig men jag har ju iofs typ 5h kvar på dagen så det lät som en dum idé...  Och eftersom jag inte orkar göra mat  (och jag hann inte åka hem) för jag är lite dålig så när jag ändå var på BilDahl för att få en tid att byta till vinterdäck på jobbets Kingcab så körde jag förbi sibylla och såg detta oemotståndliga erbjudande:



Vem säger att reklam inte lönar sig?
Skitgott vardet iaf! =D

Hade!

Dagens middag :)


Subways! ;)
Grillat kycklingbröst med vitlöksdressing! :D

Ambitöst som tusan!

Typ min första riktiga middag typ! HAHA men gott var det :) mumma! :D


Helg igen.. snart måndag dock...

Nu när eliten är kvar i stan och vi bestämde oss för att vara fulla så höll vi vårt ord. Iaf jag.. Det var alkoholintag i maja/julia stil, vilket var roligt :)

Men kolla vem vi träffade! ;) Hon testar sina gränser när tygelhållarna är borta :P



Hon som tog kortet
Hon som tog kortet:)

Linneas D.K? Eller är det ny? Dom bytte DNA iaf...


Grattis erika!

Då var det erikas tur då. 18 vintrar, vårar, sommrar och snart höstar har passerat med den damen i världen... Inte fy skamm!

Så ikväll blir det party party. Oj vad jag ska gå in för det här. det kommer inte vara nycktert någon stans! Men en krog fylld till bristningsgränsen med 18åriga fjortisar och glaskross kräver sin promille halt...

Vet också att hon inte vill ha nått men jag har fixat (eller håller på) att fixa en jävligt bra pressent om jag får säga det själv! Jagär nöjd iaf! Hoppas den kan komma till använding, om inte annat på tvättadagar :)

Back to work.. Ehm.. Who am I trying to kid... =S
Tillbaka till vad det nu är jag gör!! =D

Whoop-Dee-Fucking-Doo!

Jävla SAS!

Simon ska med till Barca. Iaf preliminärt (??).
Men vet ni vad?!:O
När vi kollade på biljett igår kväll så samma flyg som jag, samma resa 500kr billigare från samma jävla hemsida från samma jävla bokningstjänst!!! Jävla svin! :@


"Ohh we're going to Ibiza! Back to the party!" - eller nästan iaf...

Okej, jag ska inte till Ibiza, missar med några mil och driftar av lite åt höger och landar i Barcelona istället! :)

UTRESA

fr 31 okt 2008,SK1811 Scandinavian Airlines

Stockholm Arlanda ,Terminal 5 - Barcelona Apt

Avresa: 07:00

Ankomst: 10:30

Bagage: 20 KG

Måltid: Mat till försäljning

Pristyp: ECONOMY


------------------------------------------------------------------

HEMRESA

sö 02 nov 2008,SK4686(BU) SAS Norge

Barcelona Apt - Oslo Gardermoen

Avresa: 12:30

Ankomst: 15:55

Bagage: 20 KG

Måltid: Mat till försäljning

Pristyp: ECONOMY


sö 02 nov 2008,SK890(BU) SAS Norge

Oslo Gardermoen - Stockholm Arlanda ,Terminal 5

Avresa: 17:15

Ankomst: 18:15

Bagage: 20 KG

Måltid: Mat till försäljning

Pristyp: ECONOMY


------------------------------------------------------------------

PASSAGERARE

Herr FREDRIK ANDERSSON, Vuxen



Det här ska bli intressant! Fast jag åker från Ske-å på torsdagen och kommer hem måndagen. Får sneaka in mig hos mormor och morfar två nätter!

Pratade med Frida igår. Hon frågade när jag skulle komma och vad jag ville göra.
Enkelt svar på båda frågorna. Så fort som möjligt och tvådagars fest med tredagars bakfylla!

Det här ska bli intressant, riktigt faktist :P hahaa

Nu är det fika!
Full fart mot helgen! =D

Jag ljög! Och jag gillar det! =D

Jag täffade märta igår! så det var inte alls sista gången jag träffade hon, när vi var på hockey i torsdags! :D Men nu är hon på väg på riktigt... Tio någon gång skulle hennes plan gå till Sthlm, sen skulle hon vänta i 8a timmar. Ska se om jag inte kan få tag på hon under någon av dessa timmar.



Igår var jag och tränade och sen såg på hockey hemma hos mamma och pappa. Det var trevligt. Mest för att dom bjöd på mat ;) men iaf!

Nu ska vi se vad vi kan göra av den här dagen då...

Jälva Heinz asså...

Vafan ska allt hända på en gång för? Då hinner man ju inte vänja sig vid förändringarna =(. Om inte Heinz hade uppfunnit kertchup så hade det ju inte funnits någon kertchup-effekt. Jälva Heinz...

Igår var jag och Märta på hockey. Denna fatastiska Märta. Vi hade jättetrevligt och bra gick det för aik också. 5-2 mot brynäs efter att ha legat under med 0-1 efter 12 (!!!) sekunder.
Efter matchen skulle jag åka förbi jobbet och hämta datorn som stod kvar på kontoret. Märta följde med och bestämde sig för att komma med in. När jag går in i produktionen för att komma runt till kontoret (man måste gå bakvägen för att larma av) så går märta några meter bakom och får själv öppna dörren (ogentlemannamessigt jag vet, men det är inte det som var det roliga). Det märta inte vet är att det jobbar folk här på kvällarna, så i tron om att vi var ensamma så puttar hon upp dörren och säger (halvt ropar faktist): Jaa här har man ju varit onykter någon g... (det är ungefär här hon märker att det är folk i lokalen...) Hon är rolig Märta, sådär härligt oförutsägbar på något sätt ;) haha!

Sen kör jag hem hon för att hon ska hinna förbereda för helgen hos anton. Det var sista gången jag såg märta på en väldigt lång tid... =(



Idag, om 3min (nu är kl 07:57), så åker maja och julia med majas pappa till sthlm för att påbörja sin resa till New Zealand. Fick träffa julia lite igår och vi fick väl ett litet farväl iaf. Mitt och Majas, däremot, var mer: "hadet bra sköt om dig!" och det kändes skumt, fel på något sätt. Något som spädde på detta var att när jag satte mig i bilen och slog på radion så spelades Martin Stenmarks - Sjumilakliv. Jag gillar inte martin stenmark annars men låten passade min sinnesstämmning just då. Jag höllpå att förlora "min heder" igen på vägen hem... Det blev inte så men det var nära... :(

Nu vill jag bara ta tillfället i akt att önska Maja, Märta och Julia all lycka och välmående när dom är utom min tillsyn! Jag gillar det inte riktigt, att inte ha koll och att inte få träffa dom, men inget lite Southern Comfort och en Pink-konsert inte kan bota skulle jag kunna tro... Men jag gillar det fortfarande inte... =/



Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft.
*snyft-snyft* =(

Fan va allt ska vara krångligt...

Ingeting är lätt här i livet. Iaf inte fören du kan det. Även små saker kan vara svåra. Till exempel att skriva ett inlägg när man knappt kan hålla ögonen öppna. Det ska inte vara för långt, för då orkar inte maja läsa det, det ska skrivas varge dag, för det tycker holm är bra, det ska vara på svenska annars så förstår inte simon och vad julia vill vet jag inte riktigt, men det har jag aldrig vetat heller. Det kommer jag nog inte förstå heller då jag bara har till på fredag på mig. Sen har jag 148dagar, eller nått, att tänka över saker och hitta mig själv.

Tid för mig själv det lär jag ha. Finns ju bara tre st kvar i stan som jag brukar träffa på daglig basis. Men men, you win some you loose some, (Vinner du något, förlorar du något, betyder det simon). Vet bara inte vad jag kommer vinna på detta men den som lever får se.
Emma ska ju komma förbi i veckan och se hur jag har det. Förhoppningsvis har jag fått min diskmaskin då... Och på fredag afton ska Madelene komma förbi och mysa lite. Har ingen aning om vad som ska göras men om jag får bestämma så blir det inte allt för mycket av den ansträngande arten. Mer bara myspys.
Varför är det så att en person man träffar som verkar vara en trevlig prick, senare visar sig vara en riktig svinpäls... Men en svinpäls aldrig får en andra chans att visa sig vara en riktig myspysgubbe? Jag tror jag går under båda kategorierna beroende på vem du frågar.

Hej,

Det var tre Araber, men bara en "Fes" =) haha

Cocked loocked and ready to rock!

Idag är det fredag... Förhoppnignsvis blir det en trevlig helg med massa demontering i min bil så jag kan få dit min ljuduppgradering. Det är skitkul att ha projekt att se fram emot, men det här projektet kostade en dryg månadslön och då blir det så konstigt absurt. När jag tänker efter så känner jag mig helt jälva dum i huvudet som snart är uppe i utlägg på nästan 400´000 svenska kronor på en sak som tappar värde lika snabbt som akten magnus uggla sjunger om i 4 sekunder. Ja som namnet antyder, inte allt för lång tid... Men men, intressen är inte till för att vara ekonomiska. "Everythings great lets consumate..." :)

Har ett nytt levnadsord nu som är otroligt amerikaniserat men eftersom jag gillar usa (inte vitahuset utan landet...) och inte har nått emot att peta folk i ögonen så tänkte jag pubicera det:

"You earn money. If you aint got it you dont deserv it."

Säga vad ni vill men det lät klogt tyckte jag :) (ojoj vad holm kommer hata mig för det här :P haha)



Idag är det som sagt full fart mot helgen. Det blir mys med flickorna som ska till "The Down Under's litle sister" (N-Z) och jag har en överaskning till ena av dom som gillar att äta saker man kan dippa. Förhoppningsvis kommer märta tillbaka till stan snart också. Hon är i umeå nu och träffar sin kille. Jadet gäller väll att prioritera antar jag:S.

Nu, Lunch! :D

Poop!