Engelska leken börjar nu...

... den som pratar svenska åker ut!

So i was googleing this phrase, (Habits die hard junior, but now I'm finished last, feeble pride) that is a pice of the beginning of Feeble Pride with Takida. The reason i did that was that i wanted to know what it stod for. Atleast the Habits die hard junior and the Feeble pride bit.

The first one was easy. Its just: Habits Die Hard, junior. Like the phrase: Let's do work son!

The otherone is stil a misstory...

But!

As I was googleing around, i dont do much work at work, I came across this totaly unknown persons blog that had the phrase "Habits Die Hard" in one of its added contribution. So I started to read the blog and she had this fun tasked that a firend of her put on her blog and asked persons to share there awnsers.

Rules ....

1. State 8 random facts/habits about yourself in a blog post.
2. Include these rules in your post.
3. At the end of the post, tag 8 bloggers by name.
4. Leave a comment on their blog to tell them they've been tagged through your own post.


My 8 habits:

  1. I say things to people that, that perticular person dont need to hear.
  2. My eyes are atomaticly drawn to a persons butt when that person is infront of me.
  3. I quote Friends to much!
  4. I can decide on an instant matter when buying expensive stuff but i can think aboute things pros and cons for hours when it comes to cheep stuff.
  5. I am unorganized. Period.
  6. I have problem to get stuff done. But when they are done, it feels great.
  7. I hope that wealth will bring happyness. But im starting to have my doubt.
  8. I hate to complain or return stuff that i bought but dont like.
     

I skipp the two last points just because i dont know 8 people that have a blog. And i dont feel like it...

Så nu är jag ute ur engelska leken...

Ps. på tal om att köpa dyra saker snabbt, så var jag och köpte bilstereo saker på lunchen idag för 20k. Ds.

Poop...


humpf...

Ja det förra inlägget blev ju sådär... Dom tar tydligen inte tabbar på det här stället.. aja fixar det imorgon, är ju ändå ingen som läser det här...

Shipp å välkommen till HAJK!

Usch, fyy, blää, vilken dålig dag... Men den blev lite bra iaf på nått sätt =)

I morse var det kallt! Riktigt kallt! Minus till och med!!! Nu inser jag plötsligt för mig själv vilken jävla Stockholmare jag är igentligen... Men men, life's a bitch. Deal with it! som det brukar heta. 

Kallt är det och långsamt går det på svedjevägen...

Kom på idag att jag inte lagt upp några bilder från mitt fantastiskt fina (och vita) kontor! så jag tog några vid sjutiden imorse innan jag belamrat allt med diverse papper och annat grejjs.

Min fina mac än så länge i  
Arbetsytan med iPod-docka, kaffe mugg (dock med Wiener-Melange eller va fan det heter i, är ju iaf en blandning av kaffe och choklad.Smaskens!) =) Ett blåatänders tagentbord från Logitech med tillhörande mus och numpad (eller Mediapad som dom själva, lite bögit, kallar den...) Och sist men inte mins en MacBook i Mac-mode men det kan jag inte jobba i Leopard så då blir det....

....Windows (finfin funktion =) ) istället. Men en Mac med ett windows-tangentbord och en mus med högerklick (Apple's egna Mighty mouse funkar också) en av de bästa PC-datorerna jag haft! även den bästa Mac, men det är ju mer för jag bara haft en så... (min logik gör mig själv snurrig ibland! haha!)

Min seriösa jobb-väska har en  egen stol då det inte är så många  som vistas på mitt kontor. Det är  typ bara jag och våran snygga städare som för övrigt fyllde 22 i går. Inte illa! Men nått som var ännu roligare är att jag chockade henne rejält genom att fråga hon vad hon önskade sig. Hon blev skitpaff men kändes ändå som om hon blev lite glad:). Det var en stämnings-höjande pugnt :) Tack Sara, du är trevlig du. Inte för att hon läser det här men hon är trevlig ändå!

Lite bilder från kontoret:


Frukost

 
Min telefon (som jag fått två (!!!) samtal på sedan måndag förre veckan då jag började här! Det första var av min vän Holm som inte han svara utan ringde upp 2sec senare, så det räknas kanske inte... Det andra var av IT-Companiet och jag blev så paff så att jag svarade "Aaa Fredrik" istället för "Industriplast - Fredrik" eller nått annat lämpligt... Men men...)


En penna och en häftapparat (Utan häftstift.. så jag lånar Kenneth's istället. Han har allt på sitt kontor :P)


PS.
Iaktagelser gjorda under tiden detta skrevs: (alltså när jag skrev det här i tisdags, då allt blev fel...)
Min granne har en extremt röd och kinky lampa. Hoppas det bor en tjej där. Då ska jag lära känna hon.
Imorgon är det onsdag, dvs lill-lördag, dvs lilla patteklappardagen.
DS.

Nu ska jag gymma! (Skulle jag itne gjort så här i efterhand! :P)
Sug och svälj trevlig helg! (Eftersom det är fredag idag så är det full fart mot helgen! =D)

Intresseklubben antecknar!

För den som ville veta så är Jeeves, Crystal Reports och alla Office program ett nedrans mähää! Usch säger jag bara! USCH!!

Men men, nu är det full fart mot helgen igen! För snart är den ju här igen!

Sug och svälj, trevlig helg!

lite bilder från inflyttnignsdagen


Julia Maja och Märta =) Märta som nu är kina i 9'o månader för övrigt... 



Jag och Simon tog hand om det tekniska.



Medans Elias fick ta hand om att inreda vitrinskåpet. Var man på sin plats helt enkelt!



TV och lite grejjer är på plats!



Innan flickorna kom blev det pizza till middag som jag bjöd på som tack för bärhjälpen.

"Catch you on the flip side!"

"I'm committed to do work son..."

Fick iaf träffa Erika idag, körde hem hon till Arvidsjaur. Den 13mil långa vägen har nog aldrig varit så trevlig! Vi pratade om allt och alla, mellan himmel och hav (ordagrant faktist då hon försökte förklara alla olika farter man har när man flyger. Jag tyckte dom borde klara sig med en, men då hade ju inte utbildningen varit lika lång...) Hon är otroligt lätt att vara med Erika. Hon är nog den personen som jag, om jag fick välja, skulle klonas så alla i världen fick ta del av hon. :)

I morgon börjar min väg till ett anständigt liv på riktigt! Ska träffa min nya PT (usch vad jag hatar mig själv för att använda den förkortningen men iaf)  och få ett träningsprogram, innehållandes: måndag - torsdag: gym, lördag: en springrunda och söndag: en mysig "dagen efter promenad". Detta ska jag tvinga mig själv hela tiden minst fram till mars! "I'm committed to do work!" som Christopher "Big Black" Boykin skulle sagt. Detta gör jag ju självklart för min skull. Men också för att dom flesta har fått för sig att göra sina "livs resor" nu. Så när dom kommer tillbaka ska dom få en sjukt stor "Ohh my freekin god!" upplevelse. Det är ju även till stor del i den reaktionen mitt välbefinnande ligger! :)

För nu är det fan dags att komma ifatt sin ålder här. Kan inte sitta och vara oengagerad navelpillare hela året. Visst jag har jobb men vafan är det för raggningsreplik?
"-Tja du jag har jobb, ska vi hem till mej?" 
Näädu uttrycket: "fäll ner pungen å landa" passar oförskämt bra här. Ska få ordning på mina dagar och bevisa för mig själv att allt inte behöver ta så jävla lång tid eller vara så förbannat jobbigt! Det sitter i huvudet, det vet jag. Eftersom jag, för några år sedan, hann med både skola, simning och vänner på en vanlig vardag så ska jag väll fan hinna med jobb, träning och kompisar nu!? För jag är ganska säker på att det fortfarande är 24 timmar på ett dygn och 365.25 dagar på ett år. Precis lika till antalet som när jag gick på högstadiet.

Har till och med funderat på att skaffa mig en hund för att tvinga mig själv till ett strukturerat liv. Men här har jag insätt min begränsning och det är ju inte riktigt som att förlora i poker, sätt in mer pengar och spela vidare, här är det ju en levande sak som kan fara illa. Så det är lagt på hyllan. Även om en hund skulle passa ganska bra in i min vardag. Jag är uppe kl 6 varje morgon, kan ha med den på jobbet, kan rasta den när jag vill, jag är otroligt sällan borta längre än någon timme hemifrån och otroligt sällan på ställen där hunden inte kan få följa med.

Men men, jag ska inte springa om min ålder nu och sedan stupa på mållinjen. Då safe'ar jag nog istället och ser till att komma i mål iaf.

Så i morgon är dagen D, I hope you're ready, it's time for a formula one style fittness make over!

Let's do work son, let's do work!

Okej, "imorgon" var att ta i...

Ja, citat: "mer om det imorgon..." var nog lite vilseledande men den som väntar på nått gott han blir aldrig fet. Hur som hälst...

Nu är jag väll hyffsat ordnad hemma. Hemma alltså hemma i lägenheten. Malin var förbi igår. Nyklippt óch vacker! Hon var rätt ut sagt skitsnygg! Snyggare än vanligt till och med! Förstår inte hur hon kan vara tveksam till hur det blev. Eller jag tror inte hon är tveksam, tror hon är orolig för vad andra ska tycka och då är det mycket enklare att säga att man inte själv vet. Dock bara en teori, nått som jag nog inte borde yttra igentligen då jag + mina teorier + dom flesta = allt annat än sant... Hon fyller iaf 18 idag! Hoppas du får bästa födelsedagen du haft! Jag är ändå lite orolig inför kvällen. Men jag ska nog svänga förbi och iaf se till så hon står upp.

Igår var staten nära att snuva mig på 350kr genom en bot för felparkerat fordon. Eller jag har funderat på om det skulle bli mer än 350kr för jag hade inte betalat och jag stod inte i rutan. Är så otroligt rädd att skrapa fälgarna mot trotoarkanten att jag alltid ställer mig alltid så den som sitter på passagerarsidan får gå ner från trotoaren, på gatan, och sen till bilen. Men dom skulle gärna kunnat få öka parkeringsböterna till det tiodubbla, då skulle det kännas ännu bättre än vad det gör nu eftersom när jag kom ut från Ljudshopen, var väll inne i 25-30 min),  stod det en man som såg ganska malplaserad ut och kollade skumt omkring sig, kollade på klockan, vaggade på stället och kollade på mig. Hade kommunkläder och när han vände sig om såg jag att han hade en sån där fejk-vakt-bricka. När jag går över gatan till bilen ser jag att det står en P-vakts stereotyp iform av en liten (typ 160cm), tjock (typ 110kg), ful (otroligt subjektivt men "she didn't float my boat" om man säger så). När jag då går och sätter mig i bilen så suckar mannen, vänder och går därifrån. Jag skrattar hela vägen tillbaka till jobbet!

Idag kommer Erika tillbaka till civilisationen. Denna fantastiska Erika som gör allt jag önskar jag kunde göra men jag har inte disciplinen till det. Hon är förvånandsvärt rolig och kool. Även om hon inte själv förstår det. :P

nu är det fika på jobbet! ska inte skriva när jag kommer med nytt inlägg. det blir ju inte då iaf :P

Whoo-dee-doo! =D

Precis som Jim Carrey fast tvärt om...

Hejdu,

Nu har jag flyttat och eftersom alla andra vänner jag har också ska någonstans där jag inte har möjlighet att träffa dom, typ Kina, Barcelona eller Åre, så är det näst intill obefintliga bloggandet nu tillbaka. Mer om detta imorgon.

PS. Jim Carrey ska en gång sagt att han aldrig gör en uppföljare till en film (Ace Ventura var ett undantag) eftersom om jorden går under så ville han inte vara kvar i något dåligt. Ungefär som min blogg. men jag har fått se mig besegrad av så kallade vänner och annat kleti och pleti.
Jag tror att kända människor ibland driver med media ganska hårt. Dom skrattar nog ganska gott när dom får läsa om sig själva vad media tolkat på "sitt sätt". Iaf så länge man har humor. En sån som Anika Sörenstam han nog aldrig fått uppleva det här. Men då har hon ju ingen humor häller. DS.
Whoop-dee-fucking-doo!