Feminina saker är oförståeliga ting...

Asså varför kan man inte får vara trevlig mot en tjej?! Varför kan man inte som kille erbjuda sig att på något sätt hjälpa en tjej utan att hon tror att man vill ligga med hon?! Hur tänker tjejer!? Jag blir typ arg! alltså arg på riktigt!!!

Om man säger till en tjej att man kan följa hon hem så hon kommer hem helskinnad så menar jag: JAG KAN GÅ MED DIG HEM SÅ ATT DU KOMMER HEM UTAN PROBLEM! JAG MENAR INTE: JAG KAN GÅ MED DIG HEM, HOPPAS PÅ ATT DU BJUDER IN MIG SÅ VI KAN KNULLA HELA NATTEN!!!

Och hur ska man kunna träffa en tjej som man tycker är en toppentjej och bara vilja vara vän med hon!? För allt man gör för att få lära känna hon bättre tar hon som ett steg närmare ett ragg... Ikväll har vi ett jättebra exempel! träffade Sara (städsara) på olles och vi började prata om ett sms jag skickat där jag tydligen tog tokfel på hon och någon annan som såg likadan ut med likadan hund.
När olles börjar närma sig uppdrikningsdags så skickade jag ett sms med texten: "Efterfest! intresserad? :-)" Och fick svaret: "hade varit roligt men ska köra hem idioterna och sen hem till hundstackarn. Hoppas du haft/får en rolig kväll :-) kram" Då svarade jag: "Vill du ta en kvällsprommis med den så kallade "hundstackaren" så är jag mer än gärna sällskap! :-)" då fick jag svaret: "haha :-) tack för erbjudandet men tror det är väl långt för dig att följa med på promenad i hjoggböle"

Fair enough! Men sen när jag går över E4an så möter jag ju hennes bil. Varför säger bara inte tjejer att dom inte vill!? varför säger dom inte som dom tycker!? varför ska dom alltid spela nått spel!? Jag säger precis vad jag tänker! varför kan inte tjejer ta det som det. Jag menade inte att jag ville ligga med sara. Jag menade att jag ville få en stund att prata med hon under en kväll samtidigt som vi gick en sväng. inget mer! Usch jag blir arg...!

RSS 2.0